Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.
Webbkarta:
Färg:
Choose language

Choose language

  • Svenska
  • English

Om Ekens​

Starten
I början av 2010 började förfrågningar från både kunder och personal i Ekens Assistans komma om man inte kunde tillhandahålla servicetjänster och hemtjänst, då man ville ha ett väl fungerande företag som man kände sig trygg med och som kunde tillhandahålla dessa tjänster till deras anhöriga,. I mitten på 2010 beslutades att starta upp ett systerbolag kallat Ekens Omsorg.

 

Vår ide
Tanken med Ekens Omsorg var att tillhandahålla Hemtjänst och servicetjänster som städ tvätt och inköp. Kunderna skall ha inflytande över genomförandet. Som kund skall man ha inflytande over vem som skall vara personal, man skall även kunna ha sina anhöriga som personal om anhöriga vill det.

Kontoret är beläget i Furulund i Kävlinge kommun

Ekens koncenen består av Ekens Assistans occh Omsorg, Ekens Assistans, Ekens Omsorg och Ekens Kompetens  och har ca 350 anställda.

Kollektivavtal

Ekens Omsorg AB har valt KFO som arbetsgivarorganisation och följer kollektivavtalet KFO - Kommunal.

 

Ny hemsida

2018-02-15

Vår nya hemsida är på plats och med den en del ny information.
I och med den nya informationen lever Ekens Omsorg AB upp till kraven om transparant redovisning

Läs mer